Mi smo Helena i Ivan Buljan. Djeca su naš začin. Naša putovanja započela su 2012. godine kada djeca još nisu bila ni na vidiku. Tako smo svoje putovalačko iskustvo izbrusili u lakšoj varijanti – onoj bez djece. Danas, putovanja nam dodatno uljepšavaju jedan malac Mihael i jedna princezica Ema. Svaki sa svojim potrebama i nebulozama. A i mi roditelji smo ponekad nebulozni. Ono najvažnije, na putovanjima se najmanje svađamo. A crvi u guzici tjeraju nas na stalna nova istraživanja zemalja u kojima se divimo prirodnim ljepotama i kulturološkim razlikama.

Ideja za travel blog Putovanja sa začinom nastala je zahvaljujući nebrojenim upitima roditelja i razgovora oko važnih stvari koje brinu svaku mamu i svakog tatu kako bi putovanje s djecom prošlo bez problema. Ili kako najbolje iskoristiti vrijeme bez djece – na putovanju.

Nakon 7 godina od otvaranja vlastite turističke agencije koja i dalje posluje, odlučili smo svoje iskustvo pretočiti u ovaj travel blog. Vjerujemo da možemo i ponekim savjetom pomoći svima vama koji se odlučujete na putovanje s djecom, a nadamo se i da će vam se svidjeti naši putopisi.

Ako ste u potrazi za destinacijom ili savjetom koji će vam olakšati putovanje s djecom, ili bez djece, na pravom ste mjestu.

Ako nešto niste pronašli na blogu, slobodno nas pitajte 🙂