• Kako smo se provele na prvom girls only putovanju u Dubai?
  • Postoje li putovanja samo za žene?
  • Moram li se negdje učlaniti?
  • Gdje se dalje putuje i kada?
  • Kako se mogu prijaviti za putovanje?

Muško društvo je lijepo, zanimljivo, imamo svoj oslonac uz sebe kada god zagusti. Ali, žene imaju posebnu vibru. Nikakva zabava se ne može mjeriti s 15-ak žena koje su različite u toliko stvari, ali jednake u želji za zabavom, istraživanjem, ljubavi prema putovanjima.

Putovanja samo za žene pod nazivom #girlsonlyputovanja osmislile su žene. Tea iz @comeflywithme_blog i ja iz Chili toursa. Nas dvije imamo viziju povesti žene različite dobi na razna putovanja svijetom s jednim ciljem: upoznavanje novih destinacija u sigurnom društvu žena kako bismo međusobno stvorile divne uspomene i prijateljstvo for life.

Jednom nam je to već uspjelo…

Putovale smo u Dubai, nas 16. Tea trudna, ja ostavljam dvoje male djece mužu na čuvanje, i 14 žena, majki, kraljica koje su nam dale svoje povjerenje da ćemo ih povesti na putovanje života.

Kako je bilo dobro! Teško se to može opisati riječima, ali ajmo pokušati s fotkama. Bit ću kratka.

Neke su se na putovanje prijavile same, neke s mamom, neke s frendicom, neke s kćerkom. I tako smo nas 16 zapalile Dubai.

Bile smo na vrhu svijeta…

Hrvatske pjesme su se orile s 43. kata sky bara dok smo se uz ples i šampanjac ludo zabavljale do dugo u noć.

Svoje badiće smo smočile u Perzijskom zaljevu i u bazenu luksuznog hotela Five Palm uz koktele i brunch. Ovdje smo se opuštale nakon puno hodanja i istraživanja grada na ladies day-u.

Trbuščići nam nisu ostali gladni jer smo imale otmjene večere s prekrasnim pogledom na Dubai Marinu i Dubai fontane uz libanonsku i amazonsku kuhinju.

Pustinju smo zapalile ovakvim fotkama, a i ona je zapalila nas. I ludo smo se provele na pustinjskom safariju.

Da, postoje putovanja samo za žene – od SAD! Želimo da se osjećate slobodno, sigurno i dobro u svojoj koži. Želimo da upoznate druge žene i stvorite nova prijateljstva. Želimo da s nama upoznate nove destinacije i da vam ih pokažemo u najboljem svjetlu.

Da biste se pridružili, ne trebate se nigdje učlanjivati. Dovoljno je poslati email na helena@chilitours.hr i poslat ću vam sve detalje.

Putujemo ponovo u Dubai 20.01., a na Maldive 02.04. Slobodno se pridruži i doživi ovo o čemu pišem!
Ideš?

Možda će vas još zanimati: